Translate

Website Translation

Selasa, 30 Disember 2008

Teka-teki

Haa.. Sempene thn bru yg akan datang ni, sy nak bg sikit teke-teki....

1. Ape bende yg bile die hidup kite nyanyi dan bile mati kite tepuk tangan?

2. Scorpion kale ape?

3. Dalam banyak2 kera, kera ape yg pandai menaip?




Hehe.. Kalo nak tau jawapannye stay tune with my blog... Rerajin la jawab.. Bile da banyak org jawab br saye bg jawapan yg betul... Selamat Tahun Baru!!!!

14 Pengomen:

parkbhuthe berkata...

aku tau jwpn dier..
yang no dua tu jwpn dier kaler jengking
no tiga kerani...
no satu aku tak tau..so ader adiah tak kalau aku tau jawap??hahahha

parkbhuthe berkata...

k dah ader jawpn dier...lilin besdei adek ngko
hahhaha

Pain Sama berkata...

Peh.. Memang hebat la ko.. tp adiah x de la.. x cukup bajet la.. len la kalo aku dah kaye.. huhu

ToKMoH RAMLi berkata...

Ak nak jawab,, tapi owg dah jawab kan,, hahah

ni adiah,, klu nak ar,, tukar gamba join my community tuuu kat code die,
pakai
http://img166.imageshack.us/img166/7945/untitsledze1.png

Pain sama berkata...

Ha tgk, TokMoh da bg hadiah.. hahaha

parkbhuthe berkata...

tanak dari tok moh,nak dari pain sama
kakakkaka
pain sama,nama macam orang thailand hiihhiih
thx tok moh heheheh nanti kiter banjer milo ais hehhehe

Pain sama berkata...

Pain sama bkn name org thai, ni kan name karekter dalam anime jepon NARUTO.. Huhu

parkbhuthe berkata...

hahaha selambek jer kater macam orang thai kakakka
yang tau nama kakashi jer heheh..sori kawan

Pain Sama berkata...

Xpe... Dah bese.. huhu

parkbhuthe berkata...

lenkali kiter blanjer milo ais
gune duit awak,tapi dalam mimpi hehehheh

parkbhuthe berkata...

(imawari10)
caner nak amik benda yang tok moh bagi tu??
bukannya gheti nak amik atau paste kat site
ajar sket

Pain sama berkata...

copi n paste je kat url.. x gtu tok moh?

ToKMoH RAMLi berkata...

lor,, cian kowang,, ak bru je check balik,, huhu,,
parkbhuthe: adoiyai.. milo es je? kacang xde?

pain; ye ye,, copy paste je kat url.. uhu

Tanpa Nama berkata...

1)Lilin
2)kale jengking
3)keranir

Related Posts with Thumbnails

Send e-mail to me now!!