Translate

Website Translation

Jumaat, 24 September 2010

Jantan ke BEtina Laptop korang?

Jgn xtau.....laptop pun ada jantina...
so, nak tahu tak jantina laptop yg selalu dingadap tiap2 hari tu? jantan ke betina....hehehehehe

buat je step kt bwh ni...

1. Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad:CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

2. Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada All Files (pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari/buka nanti).
Save as = love u.vbs


3. Close notepad apabila habis save. Then double click file td (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u."

Cuba dengar btul2 suara "i love u" tu....suara lelaki ke perempuan?
Kalau dengar lelaki maknanya laptop korang tu jantan dan begitu le sebaliknya....

Enjoy! blh wt korg gelak tau.... saje nk korg segarkn mata2 yg kuyu dh tu...hehehe

15 Pengomen:

Pain sama berkata...

Haha.. Aku da try.. Lappy aku betine.. haha best2..

apik pehe berkata...

hahaha..lappy aku pon betina gak wei

Pain sama berkata...

Haha.. kte tgu sape punye yg jantan..

ERSHAD berkata...

laptop aku jantan. Suara garau, ptt tahan lasak. : )

Pain sama berkata...

Ershad: Teragak lak nk dgr cmne suare laptop garau.. haha

budakcekelat berkata...

baru cuba.labtop betina.boleh caye ke neh?hehe

Pain sama berkata...

Mst la boleh.. huhu

cintaKusayangMu berkata...

hahaha...cm xcaye je..laptop i jantan garau lg tu...

KITA berkata...

desktop masuk line sekali kerrrr

mamakmuda berkata...

ha,ah.. Aku cukop brtuah!! L/top aku tino la!! HAHAKS!! Er..cm kita ckp...d/top x masok book ker?

Tanpa Nama berkata...

bgus tol la..dah try...yg kte pnye pondan la...tak kuase mak!!

zazana berkata...

tak bjaya arrrr.....

Tanpa Nama berkata...

pergh..laptop aku penjantan tangguh beb!

Tanpa Nama berkata...

Betinaaa sial pc akkuu

Tanpa Nama berkata...

Perempuan matang...haha

Related Posts with Thumbnails

Send e-mail to me now!!